TJÄNSTER

Vänd dig till oss på Söderslätts Redovisningstjänst AB för oklanderlig ekonomihantering ner till minsta siffra.

Istället för att låta din ekonomihantering bli en börda i din verksamhet kan du lugnt överlåta den till vår expertis på ekonomi. Kom till oss i god tid innan det är dags att deklarera så reder vi ut siffror och avdrag åt dig.

Löpande bokföring

Vi är proffs på siffror och ser till att din löpande bokföring flyter smidigt. Att bokföra rätt från början är nämligen det enklaste sättet att se till att när det är dags för årets bokslut kan detta sammanställas effektivt. Vår bokföring, din trygghet.

Årsbokslut

Vid räkenskapsårets slut är det dags för bokslut. Då sammanställer vi siffrorna för året som gått. Oavsett vilken bolagsform du driver ditt företag i hjälper vi dig att reda ut begreppen och vad som behövs för att bokslutet, årsredovisningen (för aktiebolag) och bokslutsrapporten (när man valt att inte ha revisor i bolaget) ska bli korrekt.
Du kan med andra ord vara helt trygg med att den ack så viktiga pappershanteringen sköts på bästa sätt.

Deklaration

Oavsett om du vill sköta din deklaration själv eller överlämna den i trygga händer hos oss kan vi svara på frågor när det är deklarationsdags.
Vi rekommenderar att du bokar ett möte i god hos en av våra rådgivare, så ser vi till att rätt siffra hamnar i rätt ruta.

Under året

Som företagare är det inte bara din deklaration i Malmö -området som du behöver tänka på. Varje månad eller periodiskt ska dina siffror redovisas i arbetsgivardeklaration, momsredovisning och periodisk sammanställning ska ske regelbundet.
Det är mycket att tänka på samtidigt som företaget ska drivas. Då finns vi här för dig, sköter det löpande med siffrorna. Vi ger dig mindre huvudbry, ger dig lugn och möjlighet att helt koncentrera dig på din verksamhet.
 

Löneadministration

Vi tycker faktiskt att löner är något av det roligaste som finns. Ett ypperligt tecken på att det är ett företag som lönar sig.
Vi vet också att ekonomi och administration inte är lika roligt för alla som inte arbetar dagligen med siffror. Därför erbjuder vi även tjänsten löneadministration. Medan du får mer tid över till att tjäna pengar.

Nybildning och registrering

Vi är givetvis även behjälpliga när det gäller nybildning och registrering av nya företag.
Vare sig det gäller enskild näringsverksamhet, handelsbolag eller aktiebolag kan Ni med fullt förtroende vända Er till oss.